DESPRE NOI - ZMC TRADING

ZMC TRADING
Go to content

Main menu:

DESPRE NOI

SC ZMC TRADING SRL CALARASI a luat fiinta in anul 2003, o întreprindere cu experienta in domeniul prepararii betonului, constructiilor si a mijloacelor de transport agabaritic si utilaje pentru constructii.
Compania detine un sediu central si un punct de lucru care este amplasat în partea de N-V a municipiului Călăraşi, pe şoseaua de centură a orasului.
Astfel, suprafaţa de teren ocupată cuprinde:
• sediul administrativ al societăţii
• parcul auto
• parcul de utilaje
• atelierul central de reparaţii
• staţia de betoane
• diverse magazii
• staţie PECO


SECTIA AUTO

Prin intermediul acestei secţii, se execută activităţi de transporturi auto de mărfuri, utilaje, echipamente, materiale, transporturi agabaritice, transporturi de persoane. Mijloacele de transport corespund din punct de vedere tehnic pentru circulaţia pe drumurile publice europene. Avem in dotare autobasculante Iveco, Volvo, autoutilitare , autobetoniere , capete tractor , autospeciale , transportoare de ciment , generatoare, nacele, trailere joase pentru transporturi agabaritice, microbuze , autoturisme, autofurgonete.
In incinta sectiei auto se mai afla magaziile de piese, materiale, ambalaje si lubrifianti. De asemenea mai sunt depozitele de carburanti formate din 2 bazine subterane asezate pe piste de beton si cu o capacitate de 10 000 litri.


SECŢIA UTILAJE EXPLOATARE

Prin intermediul acestei secţii se execută prestaţii cu diferite utilaje din dotare cum ar fi: buldozer, excavatoare, buldoexcavatoare , cilindre compactoare, vibrocompactoare, încărcătoare, automacara, compactoare , autogreder, motocompresoare, grup termic de sudura, motostivuitor, etc. Secţia are în dotare o gamă variată a grupelor de utilaj terasier pentru construcţii-montaj cu care se pot angaja lucrări de săpături, încărcări, nivelări, tasări de material precum şi activităţi de încărcare, transport, descărcare de materiale, echipamente, subansamble, utilaje, reparaţii drumuri, etc. In cadrul sectiei prin personalul angajat in domeniul intretinerii si exploatarii utilajelor de constructii, se executa lucrari de intretinere zilnica, reparatii de gradul I si II, schimburi de ulei accidentale .


STATII DE BETOANE

În anul 2010 a fost achiziţionată o staţie de betoane, după obţinerea tuturor autorizaţiilor şi atestărilor necesare, s-a început producţia şi livrarea de beton. Mai mult decât atât în 2012 societatea a achiziţionat o a doua staţie de betoane, mobila, superioară primei, cu o productivitate de 50 de m3 pe oră.


IMPLEMENTAREA CRITERIILOR DE CALITATE

Menţionam că firma a implementat în anul 2003 şi funcţionează în concordanţă cu prevederilor ISO 9001, 14001 şi OHSAS 18001, ISO 27001 societatea noastră având certificări : SR EN ISO 9001: 2008 nr. 8072C şi 14001: 2005 nr. 3824M, SR OHSAS 18001: 2008 nr. 2840 SS, SR ISO/IEC (27001: 2006 nr.502SI). Societatea are, pentru fiecare tip de activitate, toate avizele şi autorizaţiile de funcţionare necesare, conform legislaţiei actuale.

Datorita cererii existente de reparatii de drumuri prin impietruire si asfaltare precum si a cererii de betoane care necesita un stoc de agregate specific, societatea noastra a dezvoltat un depozit propriu de agregate, necesar in principiu interventiilor punctuale solicitate pe piata care sunt neprogramate si pe timp nefavorabil. Suprafata depozitului de agregate aflat in incinta societatii este de circa 10.000 mp cu o suprafata betonata sau impietruita.
Personalul tehnic angajat este format in intregime din muncitori specializati cu o vechime de peste 10 ani in domeniul constructiilor. Experienta personalului in productie ne ofera disponibilitatea de a lucra in flux continuu atat pentru productia si livrarea de beton prospat pe piata judetului Calarasi cat si pentru executia altor lucrari.
Dotarile si specialistii cu vechime in acest domeniu, competenta si seriozitatea lor, calitatea serviciilor prestate au contribuit la bunul renume al societatii in domeniul constructiilor.
Vom continua sa fim adeptii celor mai inalte standarde de etica si integritate prin asigurarea calitatii superioare a lucrarilor noastre si a solutiilor de valoare, sa ne executam lucrarile in siguranta maxima (conform normelor legale in vigoare) si conform principiilor protejarii mediului inconjurator. Unul dintre obiectivele societatii in urmatoarea perioada este de a tine pasul cu permanenta expansiune a pietei in domeniul constructiilor si de aceea se are in vedere imbunatatirea portofoliului de utilaje .
Contractarea unui volum de lucrari si executarea acestora la un ridicat nivel tehnic este rezultatul unei bune organizari a activitatii si dotarii cu personal de inalta calificare profesionala, precum si a achizitionarii si folosirii unor utilaje si echipamente performante.

Siguranta si calitatea pe primul plan!
ZMC Trading SRL
Calarasi, Str. Prel. Bucuresti, Nr. 365
Tel: 0371003749
ZMC Trading
Back to content | Back to main menu